Türkler Çıldırmış Olmalı
Türkler Çıldırmış Olmalı

Türkler Çıldırmış Olmalı

 

Teknesiyle dünya turuna çıkan Türkiye'nin en zengin ve ünlü Türk işadamı Somalili korsanlar tarafında kaçırılır. Onu kurtarmak için Türkiye'den özel bir birlik gönderilir.
2012
2012

2012

Asırlar önce, Mayalılar bize takvimlerini bıraktılar. Üstelik bu takvimin bir son günü vardı ve bunun anlamı açıktı. O günden beri, astrologlar onu keşfettiler, numeroloji uzmanları kehanet için takvimden şifreler çıkardılar, jeologlar dünyanın o zaman vadesinin dolacağını söylediler ve hatta hükümet bilimcileri bile dünyayı 2012'de bekleyen devasa çaplı afeti yadsımadılar. Mayalılarla başlayan bir kehanet artık mercek altına alınmış, tartışılmış, didik didik edilmiş ve incelenmiş bulunuyor. 2012 geldiğinde bileceğiz ki, uyarıldık.
Maya takvimine göre dünyanın sonu 2012 yılında gelecektir. Bir grup bilimadamı kıyamet söylencesinin izini sürer ve Mayalar'ın haklı olduğunu görür.

 

Gizemli Yolculuk
Viaggio Segreto

Gizemli Yolculuk

Viaggio Segreto / Secret Journey 

 

Gizemli bir şekilde, kaderin inanılmaz, hatta zalim bir oyunu sonucunda, Leo, Ale’nin Sırp ressam nişanlısının, Sicilya'da kızkardeşine bir ev almayı planladığını öğrenir. Ancak bu evin kızkardeşinin bilmediği bir sırrı vardır; iki kardeş henüz çocukken daha sonra hiç konuşulmayan bir aile trajedisi sonucunda bu evden kaçmaya mecbur kalmışlardır.
Leo, böylece Sicilya'ya, köklerine doğru gizemli bir yolculuk yapmak zorunda kalır. Burası nefes kesici bir doğa, şehvet, insafsız bir hayatiyet, korkunç yıkım ve herşeyin ötesinde hayatını küllerinden yeniden kurmak için karşı konulmaz bir arzu uyandıran bir kara parçasıdır. Leo'nun bu gizemli yolculuğu, onu ailesinin hikayesindeki karmaşayı derinlemesine araştırmak ve bir cinayetle ve bu kara parçasına gömülmüş çözülmeyen bir gizemle yüzleşmek zorunda bırakır. Nihayet bu korkunç lânetten kurtulmak…

Kurtlar Vadisi Gladio
Kurtlar Vadisi Gladio

Kurtlar Vadisi Gladio

Cumhurbaşkanı Özal Musul ve Kerkük'e girecek diye mi zehirlendi?
Cem Ersever Gladio'nun hangi gerçeğini öğrendiği için öldürüldü?
Apo suikasitini Gladio nasıl önlendi?
28 Şubat süreci bin yıl sürecekken beş yılda nasıl sona erdi?
Kim Washington'dan gelen telefonla darbe girişiminden vazgeçti?
Bir derin devlet ajanının, yıllar boyu hizmet ettiği Gladio ile hesaplaşma hikayesi...
İskender Büyük, derin devlet adına sayısız eylemde bulunmuş emekli bir istihbaratçıdır.
Karanlık geçmişi nedeniyle sanık sandalyesine oturtulduğunda, yanında, baronun gönderdiği genç ve tecrübesiz avukat Ayşe'den başka kimse yoktur. Yargılanmasına göz yumanlarla hesaplaşmaya karar veren İskender Büyük, tüm bildiklerini bir bir anlatmaya başlar. İskender'in karanlık geçmişinin sayfaları arasında, ülkeyi yerinden sallayacak gerçekler gizlidir. Bu şok gerçeklerin işaret ettiği tek adres ise ‘Gladio'dur.
İfadeleri ülkede her gün yeni bir gündem yaratırken, içindeki intikam duygusu da giderek büyümektedir. Elinde kalan son kartı oynamaktan başka şansı yoktur: Anlattıklarıyla, Gladio'nun ikinci adamı Fuat Aras'ı saklandığı yerden çıkarmak!
Ancak bu yolun sonunda İskender Büyük'ü hiç tahmin etmediği başka bir sürpriz beklemektedir. Yine bir oyunun parçası olmuştur... Üstelik bu kez oturtulduğu yer, konuşma şansının olduğu bir sanık sandalyesi dahi değildir...

 

Yeni Yıl Şarkısı
A Christmas Carol

Yeni Yıl Şarkısı

Charles Dickens'ın her zaman güncelliğini koruyan ünlü Noel hikayesinin yeni versiyonu.
Scrooge inatçı, cimri ve huysuz bir adamdır. Çok zengin olmasına rağmen paylaşmayı bilmez. Onu mutlu etmek neredeyse imkansızdır.Scrooge, Noel tatilinde ölmüş iş ortağı Marley'nin hayaletiyle karşılaşır. Marley Scrooge'a yardım etmek ister ve üç ruhun onu ziyaret edeceğini söyler. Geçmiş, Bugün ve Gelecek Noellerin hayaletleri, onu gözlerinin açılmasını sağlayacak bir yolculuğa çıkardığında, Scrooge gerçeklerle karşı karşıya kalır ve kalbini açarak kötülük dolu yılları telafi etmek zorunda kalır.

 

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay
Twilight Saga: The New Moon

Alacakaranlık Efsanesi: Yeni Ay

Vampir saldırısının ardından iyileşmeye başlayan Bella, 18. yaşgününü ailesi ve Edward ile kutlamayı dört gözle beklemektedir. Geçirdiği ufak bir kazanın ardından Bella, yeni vejetaryan olmuş Jasper'ın vampir kimliğinin karanlık yüzü ile karşılaşır. Cullen ailesi Bella'yı korumak için en iyi yolun başka bir yere taşınmak olduğuna karar verir.
Neşeli Hayat
Neşeli Hayat

Neşeli Hayat

Oldukça saf ve nahif bir karaktere sahip olan Rıza'nın başında geçenlerin eğlence yüklü hikayesi...
Rıza Şenyurt Noel mevsiminin dünyadaki en sorunlu Noel babasıdır... Bir kere Noel Baba'nın tam olarak ne olduğunu bilmemektedir! Sırtında dünyanın yükünü taşıyan Noel Baba Rıza Şenyurt işi sonunda öğrenir: Hayat dediğimiz şey, çocukların inandığı yalanlardan daha gerçek değildir.

 

Sürgün – Fong Juk – Exiled Türkçe dublaj film izle
bedava
Sürgün – Fong Juk – Exiled
Türkçe Dublaj
Aksiyon, Gerilim, Suç

IMDB Puanı:7.3/10 Yapım:2006 ~ HongKong Yönetmen:Johnny To Yapımcı:Johnny To Görüntü Yönetmeni:Siu-keung Cheng Müzik:Dave Klotz, Guy Zerafa Süre:1 saat 50 dk
Kardeşlikmi? Gururmu? Sadakatmı? Bakalım Filmde Hangisi Ağır Basıcak izleyip Görelim. Yerlifilmizle.Com İyi Seyirler Diler…
İşkence Odası
işkence odası
Gösterim Tarihi : 1 Mayıs 2009
Süre:1 saat 37 dk
Yaş Sınırı Var : 18+
Yönetmen : Pascal Laugier
Senaryo : Pascal Laugier
Görüntü Yönetmeni : Stéphane Martin , Nathalie Moliavko-Visotzky
Müzik : Alex Cortés , Willie Cortés
Yapım : 2008, Fransa / Kanada , 97 dk.
Oyuncular:
Morjana Alaoui (Anna) , Mylène Jampanoï (Lucie) , Catherine Bégin (Matmazel) , Robert Toupin (Baba) , Patricia Tulasne (Anne)
Filmin Konusu
Fransa’da 1970′lerin başında bir akşam yıllarca kayıp olan kız Lucie yolun kenarında başı boş gezerken bulunur. Başına ne geldiğini bir türlü söyleyemez. Daha sonra polis hapsedildiği kimsenin kullanmadığı mezbahı bulur.
Bütün deliller kızın dondurucu odada hapsedildiğini gösterir. Pislik içinde ve aç, susuz, tecavüze uğramamış Lucie dondurucu odadan nasıl kurtulmuş ve başına ne gelmiştir ?
Lucie kaçtıktan sonra bir yetimhaneye konur ve orda Anna ile arkadaş olur. Birkaç yıl sonra Lucie; anne, baba, çocuklar olmak üzere dört kişilik bir aileye verilir. Lucie hepsini shotgon ile öldürür ve yaratıklar tarafından saldırıya uğrar.
Hızlı ve Öfkeli 4 İzle – Fast & Furious
hızlıöfkeli4
Tür : Aksiyon
Gösterim Tarihi : 3 Nisan 2009
Yönetmen : Justin Lin
Senaryo : Gary Scott thompson , Chris Morgan
Görüntü Yönetmeni : Amir M. Mokri
Yapım : 2009, ABD
Oyuncular
Vin Diesel ( Dominic Toretto) , Paul Walker (Brian O Conner) , Michelle Rodriguez ( Letty Marciano) , Jordana Brewster ( Mia Toretto) , Laz Alonso (Fenix Rise) , Gal Gadot (Gisele Harabo) , John Ortiz (Antonio Braga)
Filmin Konusu
Eski dolandırıcı Dominic Torettonun (V. Diesel) Meksika sınırından geçip orada kaçak olarak yaşamaya kalkışmasının üzerinden sekiz yıl geçmiştir. Artık Dominik Cumhuriyetindeki bir sahil kulübesinde yaşamaktadır.ABDdeki geçmişinden kalan tek varlık olan biricik sevgilisi Letty (Michelle Rodriguez) vardır. Orada yepyeni bir yaşama başlamaya çalışır. Ancak kanun temsilcilerinin daima peşinde olduğunun da farkındadır.
Kehanet Filmini İzle Knowing
kehanetfilmi
Gösterim Tarihi : 10 Nisan 2009
Yönetmen : Alex Proyas
Senaryo : Ryne Douglas Pearson , Juliet Snowden , Stiles White , Stuart Hazeldine , Alex Proyas , Ryne Görüntü Yönetmeni : Simon Duggan
Müzik : Marco Beltrami
Yapım : 2009, ABD , 115 dk.
Oyuncular
Nicolas Cage (John Koestler) , Chandler Canterbury (Caleb Koestler) , Rose Byrne (Diana Wayland) , D.G. Maloney (The Stranger) , Lara Robinson (Lucinda Embry / Abby Wayland) , Nadia Townsend (Grace Koestler)
Filmin Konusu
1959 yılında, yeni bir ilköğretim okulunun açılış töreninde, bir grup öğrenciden geleceğin neye benzeyeceğini resmetmeleri istenir. Resimleri bir zaman kapsülüne konacak ve 50 yıl boyunca kapsülde saklanacaktır. Ama gizemli bir kız kağıdını rastgele gibi görünen sıra sıra rakamlarla doldurur ve bunların görünmez insanlar tarafından kulağına fısıldandığını söyler.
Yarım asır sonra bir nesil öğrenci kapsülün içeriğine bakar ve kızın şifreli mesajı genç Caleb Koestler’ın (Chandler Canterbury) eline geçer. Fakat sarsıcı bir keşif yapıp mesajın geçen 50 yıl içinde yaşanan tüm büyük felaketlerin tarihini ve ölü sayısını büyük bir doğrulukla tahmin ettiğini ortaya çıkaran kişi Caleb’ın astrofizik profesörü babası John Koestler yani (Nicolas Cage) olur.
Metrodan Kaçış İzle
metrodankacisizle
Gösterim Tarihi : 31 Temmuz 2009
Yönetmen : Tony Scott
Senaryo : Brian Helgeland , John Godey (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Tobias A. Schliessler
Müzik : Harry Gregson-Williams
Yapım : 2009, ABD / İngiltere , 106 dk.
Oyuncular
Denzel Washington (Walter Garber) , John Travolta (Ryder) , Luis Guzman (Phil Ramos) , Victor Gojcaj (Bashkim) , John Turturro (Camonetti) , James Gandolfini (Mayor)
Filmin Konusu
Bir adam New York Şehir metrosunu silahla zabdeder. Yolcuları rehin alır ve onları ancak fidye karşılığında serbest bırakacaktır.
Bu olaylar güvenlik şefi Walter Garbe’ın gününü alt üst eder ve onu suçun arkasındaki ustaca planla yüzleşmek zorunda bırakır.
Denzel Washington ve John Travolta’nın başrollerinde olduğu film, vizyona girdiği ilk hafta yüksek tiraj elde etti.
Bir Kadının Sex Günlüğü Filmi-Diario de una ninfo’mana
sexgünlüğü
Gösterim Tarihi : 26 Haziran 2009
Yönetmen : Christian Molina
Senaryo : Cuca Canals , Valérie Tasso (Kitabın İsmi)
Görüntü Yönetmeni : Javier G. Salmones
Müzik : Roque Banos
Yapım : 2008, İspanya , 95 dk.
Oyuncular
Belén Fabra (Valére) , Leonardo Sbaraglia (Jaime) , Llum Barrera (Sonia) , Geraldine Chaplin (Abuela de Valére) , Ángela Molina (Cristina) , Pedro Gutiérrez (Hassan)
Filmin Konusu
Val iyi eğitimli, yöneticilik yapan, çekici, duygusal ve genç bir kadındır. Tüm bu olumlu özelliklerinin yanında Val’in hayatını oldukça zorlaştıran bir bağımlılığı vardır. Seks bağımlısı olan bu genç kadın doyumsuz cinsel açlığını gidermek için farklı insanlarla ilişkiye girer.
En saf duygularını ve çok samimi itiraflarınıysa kişisel günlüğünde saklar. Kiminle ve ne zaman isterse birlikte olan bu genç kadın için seks bir yaşam biçimi haline gelmiştir. Bu yaşam tarzı onu aşkın ve hayat kadınlığının uç noktalarına götürür.
Film Valérie Tasso’nun kendi hayatından esinlenerek yazdığı ve çok tartışılan romanından uyarlandı. Tasso da üst düzey bir yöneticiyken kendini sekse adamaya karar verir ve bu merakı sonucunda 6 ay boyunca üst sınıf bir hayat kadını olarak çalışır.
Katil Çocuklar Online-Kan Gölü-Eden Lake
kangölü
Gösterim Tarihi : 14 Ağustos 2009
Yönetmen : James Watkins
Senaryo : James Watkins
Müzik : David Julyan
Yapım : 2008, İngiltere , 91 dk.
Oyuncular
Kelly Reilly (Jenny) , Michael Fassbender (Steve) , Tara Ellis (Abi) , Jack O’Connell (Brett) , Finn Atkins (Paige) , Jumayn Hunter (Mark)
Filmin Konusu
Anaokulu öğretmeni Jenny ve sevgilisi Steve, güzel bir hafta sonu için orman içinde bulunan bir göl kenarına giderler.Fakat bu sakin ve huzurlu yerde ortaya çıkan gençler kendilerini bu genç çifte kanıtlamak için güç gösterisine girip şiddet uygulamaya başlayınca, olaylar kendiliğinden gelişir ve vahşete dönüşür.Film şiddetle tavsiyemizdir.Mutlaka izleyin iyi seyirler.
Amusement-Ölümcül Saplantı İzle
amusement
Yapım: 2009
Yönetmen: John Simpson
Senaryo: Jake Wade Wall
Yapımcı: Mike Macari, Neal Edelstein
Görüntü Yönetmeni: Mark Garret
Müzik: Marco Beltrami
Süre: 1 saat 25 dk
Oyuncular
Katheryn Winnick Jessica Lucas Tad Hilgenbrink Laura Breckenridge Brennan Bailey Preston Bailey Reid Scott Rena Owen Shauna Duggins
Filmin Konusu
Tabitha teyze çocuklarına bakmak için eve geldiğinde bakıcısının evde olmadığını ve çocukların yalnız bir şekilde evde olduğunu görür. Bu durumdan şüphelenir fakat çocuklar bakıcının biraz önce gittiğini söyleyince bu durumun üzerinde fazla durmaz ve teyzesinin çocuklarıyla ilgilenir ve onları yatırır, kısa bir süre sonra kendisine ayırılan yerde yatmaya gittiğinde odada insan büyüklüğünde bir palyaço olduğunu görür, tam bu sıra da teyzesi arar vem tabitha ona bu palyaçodan bahseder. teyzesi evlerinde böyle bir palyaço olmadığını söylediğinde artık tabitha için hayatta kalmaya çalışma oyunu çoktan başlamıştır bile iyi seyirler…
Buz Devri 3 İzle Dinazorların Şafağı Türkçe
buzdevriuc
Gösterim Tarihi : 1 Temmuz 2009
Yönetmen : Carlos Saldanha
Yapım : 2009
Filmin Konusu
Dinazorlar geliyor.Buz devrinin yeni filminde karşımıza dinazorlar çıkıyor. Kaplanlara, avcılara, eriyen buzullara kafa tutan kahramanlarımız bu sefer dinazorlarla karşı karşıya geliyor. Film dinazorların her zaman yaşadığını, onların farklı biryerde olduğunu öne sürüyor.Filmin maskotu olan fare Scrat cevizinin peşine düşerek bizi yine gülmekten kırıyor. Kahramanlarımız Sid, Manny ve Diego’ya ikinci bölümde yer alan Ellie ve fareler, bu bölümde de eşlik ediyor.Mutlaka İzleyin !
X-Men Başlangıç Wolverine İzle
xmenbaslangıç
Gösterim Tarihi : 1 Mayıs 2009
Yönetmeni : Gavin Hood
Senaryosu : David Benioff , Skip Woods
Görüntü Yönetmeni : Donald McAlpine
Müzik : Harry Gregson-Williams
Yapım : 2009, ABD , 120 dakika
Oyuncular
Hugh Jackman (Logan/Wolverine) , Ryan Reynolds (Wade Wilson / Deadpool) , Liev Schreiber (Victor Creed / Sabretooth) , Taylor Kitsch (Remy LeBeau / Gambit) , Dominic Monaghan (Barnell Bohusk / Beak) , Lynn Collins (Silver Fox) , Danny Huston (William Stryker
Filmin Konusu
James Logan (Wolverine) ve Victor Creed (Sabretooth), çocukken Logan’ın babalarını öldürmesi sonucu kaçarlar. William Stryker adında bir adam tarafından bulunan ve mutantlardan oluşan özel bir gruba katılmaları için eğitilirler , bu ikili Logan’ın örgütü bırakıp Kanada’ya gitmesiyle ayrılır.
Yıllar sonra Stryker geldiğinde, Logan’dan “Weapon X” isimli yeni projesine katılmasını ister. Teklifi reddeden Logan, Sabretooth’un kız arkadaşı Silver Fox’u öldürmesi nedeniyle katılmayı kabul eder. Vücuduna enjekte edilen Adamantium metaliyle artık yenilmez olan Wolverine, Sabretooth’tan intikamını alabilecekmidir?
Lanetli Ev
lanetliev
Gösterim Tarihi : 12 Haz 2009
Yönetmeni : Peter Cornwell
Senaryosu : Adam Simon , Tim Metcalfe
Yapımı : 2009, ABD 92 dakika
Oyuncuları
Virginia Madsen (Sara Campbell) , Kyle Gallner (Matt Campbell) , Elias Koteas (Reverend Popescu) , Amanda Crew (Wendy) , Martin Donovan (Peter Campbell) , Sophi Knight (Mary Campbell) , Ty Wood (Billy Campbell)
Filmin Konusu
Gerçek bir hikayeden yola çıkılan filmde, Amerika’nın Connecticut eyaletinde bir ailenin başına gelen anormal olaylar anlatılır.
Campbell ailesi, kanser olan oğullarının tedavi gördüğü kliniğinin yakınlarında bir eve taşınırlar. Fakat bu güzel evde, açıklanamayan doğaüstü güçlerin ve olayların saldırısına uğrarlar.
Nefes Filmini İzle-Vatan Sağolsun
nefes vatan sağolsun
Yönetmeni : Levent Semerci
Senaryosu : Hakan Evrensel , M. İlker Altınay , Levent Semerci , Hakan Evrensel (Kitap)
Yapım : 2009, Türkiye
Filmin Konusu
2365 metre yükseklikteki Jandarma Karakolu’nu korumakla görevlendirilen bir yüzbaşı komutasındaki kırk askerin hikayesidir.Büyük çaplı bir sınır ötesi operasyonun başlamasıyla, telsiz istasyonunun bulunduğu Karabal Jandarma Karakolu’nun önemi daha da artmıştır. Çünkü operasyona katılan birliklerin haberleşmesi artık bu istasyon ile sağlanacaktır. Güneydoğu’da Irak sınırına yakın bir yerdeki Komando Tugayı’nda görevli Yüzbaşı ve emrindeki askerler, tipi ve karla mücadele ederek iki gün süren intikalin ardından karakola ulaşırlar.
Karakol’da bulunan Jandarma askerleri ile birlikte geçirdikleri günlerde acıyı, sevinci ve hasreti paylaşırlar; son güne kadar karakolu ve telsizi koruma görevlerini yerine getirmek için mücadele ediceklerdir..
Kız Kardeşimin Hikayesi İzle-My Sisters Keeper
kızkardeşhikayesi
Film Gösterim Tarihi : 14 Ağustos 2009
Yönetmeni : Nick Cassavetes
Senaryosu : Jeremy Leven , Nick Cassavetes , Jodi Picoult (Kitap)
Müzik : Aaron Zigman , Caleb Deschanel
Yapımı : 2009, ABD ve 109 dakika.
Oyuncuları
Abigail Breslin (Andromeda ’Anna’ Fitzgerald) , Walter Raney (Pawn Shop Proprietor) , Sofia Vassilieva (Kate Fitzgerald) , Cameron Diaz (Sara Fitzgerald) , Heather Wahlquist (Aunt Kelly) , Jason Patric (Brian Fitzgerald) , Evan Ellingson (Jesse Fitzgerald) , Alec Baldwin (Campbell Alexander)
Filmin Konusu
Sara ve Brian Fitzgerald kızları kate’in lösemi olduğunu öğrenirler. Çocuklarının sadece bir kaç yıl ömrü kalmıştır. Bunun üzerine çift Kate için Anna adında bir bebek sahibi daha olur.
İlk yaptıkları şey Anna nın göbek bağından alınan kanı kullanmak olur. Yıllar geçtikten sonra artık Anna’dan Kate kemik iliği nakli yapılması gerekmektedir. 11 yaşındaysa, Kate’in böbrek nakline de ihtiyacı vardır.
Bu olanların üzerine Anna, ailesinin onu bu amaçla kullanmasından dolayı onlara dava açar. Bu karar tüm aileyi parçalar çünkü Kate böbrek nakli yapılmazsa ölecektir.
Kolpaçino Online İzle
kolpaçino izle
Film Gösterim Tarihi : 29 Ekim 2009
Yönetmeni : Atıl İnaç
Senaryosu : Suat Özkan , Kaan Ertem , Şafak Sezer
Yapımı : 2009 Yılı Türkiye
Oyuncuları
Şafak Sezer , Aydemir Akbaş , Hakan Ural , Ali Sürmeli , Eriş Akman , Hakan Aysev
Filmin Konusu
Kolpaçino bir aksiyon ve komedi filmidir. Filmde birbirine kenetlenmiş 7 kişinin bir günde başına gelenler anlatılır. Temposu ve kurgusuyla gerçekten şaşırtıcı bir hikaye içeren bir film. Şafak Sezeri bir çok farklı rolde gördünüz ama hiç böyle görmediniz.
Film 200 kopya ile Türkiyede, 50 kopya ile Avrupada aynı anda vizyona girmesi planlanıyor..
Melekler ve Şeytanlar Filmini Online İzle
melekler ve şeytanlar
Filmin Gösterim Tarihi : 15 Mayıs 2009
Yönetmeni : Ron Howard
Senaryosu : Akiva Goldsman , David Koepp , Dan Brown (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Salvatore Totino
Müzik : Hans Zimmer
Yapım Yılı : 2009, ABD , 140 dakika.
Oyuncuları
Tom Hanks (Robert Langdon) , Ayelet Zurer (Vittoria Vetra) , Ewan McGregor (Carlo Ventresca) , Stellan Skarsgård (Richter) , David Pasquesi (Vincenzi) , Cosimo Fusco (Peder Simeon) , Allen Dula (Vatikan Polisi)
Filmin Konusu
Uzman Robert Langdon, tarihteki en güçlü yeraltı organizasyonu olan İlluminati adlı antik gizli kardeşlik cemiyetinin yeniden dirildiğini öğrenir. Fakat bu durum, onların varlığından en çok nefret eden Katoliklerin ölüm tehtidi altında olduğu gerçeğini de ortaya çıkarır.
Durduraksız süren bir aksiyonla 500 yıllık antik sembollerin izi sürülür. Bu Vatikan’ın kurtuluşunun tek anahtarıdır.
Onyedi Yeniden Online İndirmeden İzle
17yenidenonline
Film Gösterim Tarihi : 19 Haz 2009
Yönetmeni : Burr Steers
Senaryosu : Jason Filardi
Görüntü Yönetmeni : Tim Suhrstedt
Müzik : Rolfe Kent
Yapımı : 2009, ABD , 102 dakika.
Oyuncuları
Zac Efron (Mike O Donnell (Genç Hali)) , Leslie Mann (Scarlett O Donnell) , Matthew Perry (Mike O Donnell) , Allison Miller (Scarlett (Genç Hali)) , Sterling Knight (Alex O Donnell) , Michelle Trachtenberg (Maggie O Donnell) , Thomas Lennon (Ned Gold) , Hunter Parrish (Stan)
Filmin Konusu
1990 yılında lisede son sınıf öğrencisi olan Mike O’Donnell okulun basket takımında yıldızdır. Üniversite bursu ve parlak bir gelecek onun avucunun içindedir. Ama o her şeyi elinin tersiyle itip, bebek beklediğini öğrendiği kız arkadaşı olan Scarletla yaşamaya karar verir.
Yaklaşık 15 yıl sonra, Mikeın güzel günleri kesinlikle geride kalmıştır. Scarletla evliliği paramparçadır, işteki terfi durumu onu es geçmiştir, ergenlik çağındaki oğlu onun bir zavallı olduğunu düşünmektedir..
Oniki Tuzak Online İzle-12 Rounds
12tuzak
Film Gösterim Tarihi : 19 Haz 2009
Yönetmeni : Renny Harlin
Senaryosu : Daniel Kunka
Görüntü Yönetmeni : David Boyd
Müzik : Trevor Rabin
Yapım Yılı : 2009, ABD
Oyuncuları
Ashley Scott (Molly Porter) , John Cena (Det. Danny Fisher) , Brian J. White (Det. Hank Carver) , Aidan Gillen (Miles Jackson) , Steve Harris (George Aiken) , Taylor Cole (Erica Kessen)
Filmin Konusu
Milyonlarca dolarla kaçmaya çalışan Milesi, Polis olan Danny Bexter durdurmayı başarır. Ancak Milesin kız arkadaşı yanlışlıkla öldürülür.
Hapse giren Miles bir yıl sonra hapisten kaçmayı başarır ve Danny’nin peşine düşer. Dannyi bularak ona12 tane çözülmesi imkansız görev verir. Danny’nin sadece bu 12 görevi geçmesi sonucu kız arkadaşı Mollynin hayatı kurtulacaktır.İzlenmesi gereken bir film
Kanalizasyon Filmini Online İzle
kanalizasyon filmindir
Yapımı :2009 Türkiye
Yönetmeni :Alper Mestçi
Senaryosu :Alper Mestçi, Murat Aykul
Yapımcısı :Murat Toktamışoğlu, Kemal Kaplanoğlu
Süresi :1 Saat 30 Dakika
Gösterim Tarihi :23 Ekim 2009
Oyuncuları
Okan Bayülgen , Hakan Yılmaz , Erol Günaydın , Rasim Öztekin , Serhat Özcan
Filmin Konusu
Kanalizasyon bir TV kanalı olan Kanal-i’de geçen olayların ve komik televizyon programlarının yer aldığı bir film her kesim insanı güldürmeyi planlıyor. Saf Anadolu çocuğu İmdatın cam siliciliğinden TV Kanalı Genel Müdürlüğü’ne ve Türkiye’nin reyting rekortmeni bir yapımcıya dönüşmesini ve reyting rekorları kıran birbirinden ilginç tv şov programlarını izlemeye hazırlanın..
Felekten Bir Gece Filmini Online İzle
felektenbir gece izle
Yapım Yılı :2009 – ABD
Yönetmeni :Todd Phillips
Senaryosu :Scott Moore, Jon Lucas
Yapımcısı :Chris Bender, Todd Phillips, Daniel Goldberg
Müzik:Christophe Beck
Süresi :1 Saat 40 Dakika
Film Gösterim Tarihi :10 Temmuz 2009
Oyuncular
Bradley Cooper (Phil Wenneck) , Ed Helms (Stu Price) , Zach Galifianakis (Alan Garner) , Justin Bartha (Doug Billings) , Heather Graham (Jade) , Sasha Barrese (Tracy Garner) , Jeffrey Tambor (Sid Garner) , Rachael Harris (Melissa) , Mike Tyson =)
Filmin Konusu
Düğünden 2 gün önce bekarlığa veda partisi vermek için Las Vegasa giden dört arkadaş, sarhoş oldukları parti gecesinin sabahında odalarında bir kaplan tavuklar ve dolapta ağlayan sevimli bir bebek ile uyanırlar.Buarada damatda ortada yoktur.
Akşama dair dair hiçbirşey hatırlamayan arkadaşlar ip uclarını takip ederek işlerin nerede kontrolden çıktığını bulmaya çalışıcaklardır. En önemlisi damadı bularak zamanında düğüne yetiştirmeleri gerekir…
Tıkanma Filmini Online İzle
tıkanmaizle
Film Gösterim Tarihi : 14 Agustos 2009
Yönetmeni : Clark Gregg
Senaryosu : Clark Gregg , Chuck Palahniuk
Film Görüntü Yönetmeni : Tim Orr
Müzik : Jonathan Larson
Yapım Yılı : 2008, ABD , 89 dakika
Oyuncuları
Sam Rockwell (Victor Mancini) , Anjelica Huston (Ida Mancini) , Kelly MacDonald (Paige Marshall) , Brad William Henke (Denny) , Paz de la Huerta (Nico) , Bijou Phillips (Ursula)
Filmin Konusu
Filmde Victor bir seks bağımlısıdır.Her türlü işte çalışan Victor Mancini, Alzaymır hastası olan annesinin hastane masraflarını ödemek için çeşitli dümenler çevirir.
Lüks lokantalarda boğazına bir şey kaçmış numarası yaparak ve onu kurtaran kişilere minnet borcu duyduğunu söyleyip peşlerini bırakmaz. Böylece bu insanları maddi olarak sömürmeye başlar =)
Kadın Aklı Erkek Aklı Online İzle
kadın aklı erkek aklı
Yönetmeni :Robert Luketic
Senaryosu :Kirsten Smith, Karen McCullah Lutz, Nicole Eastman
Yapımcısı :Tom Rosenberg, Steven Reuther, Deborah Jelin Newmyer
Film Görüntü Yönetmeni :Russell Carpenter
Müzik :Aaron Zigman
Dağıtımı :Werner Bros
Yapımı :2009 ABD
Süresi :1 saat 36 Dakika
Filmin Gösterim Tarihi: 25 Eylül 2009 (TR)
Oyuncular
Gerard Butler (Mike Alexander), Katherine Heigl (Abby Richter), Kevin Connolly (Jim), Cheryl Hines (), Eric Winter (Colin), Holly Weber (Chef Megan), Bree Turner (Joy), Bonnie Somerville (Elizabeth), Vicki Lewis (Elaine)
Filmin Konusu
Abby Richter bekarlığı dışında her soruna çözüm bulabilen bir Televizyon programı yapımcısıdır. Reytingler düşüş gösterince, işe yeni alınan Mike’la ekip olmak zorunda kalır. Erkekler hakkında ipuçları vermekte olan bölümdeki reytinglerde olan ani artış , Mike’ın yerini garantiler. Abby, bekar komşusu Colinle tanıştığında ise doğru hamleleri yapmak için Mike’ın fikirlerine ihtiyacı olduğunu anlar.
Kana Susadım Online İzle
kana susadım
Yapım Yılı :2009 , ABD
Yönetmeni :Karyn Kusama
Film Senaryosu : Diablo Cody
Yapımcısı : Diablo Cody, Jason Reitman, Daniel Dubiecki, Brad Van Arragon, Mason Novick
Görüntü Yönetmeni :M. David Mullen
Müzik :Theodore Shapiro, Stephen Barton
Filmin Süresi:1 Saat 32 Dakika
Gösterim Tarihi :23 Ekim 2009 (TR)
Oyuncuları
Megan Fox (Jennifer Check) , Amanda Seyfried (Needy Lesnicky) , Johnny Simmons (Chip Dove) , Adam Brody (Nikolai Wolf)
Filmin Konusu
Lise öğrencisi ve gözde bir amigo olan Jennifer, güzel bir hayat için kötü bir ruhla dostluk kurar ancak ruh ona sahip olmaya çalışır ve bunu başaramadığı zamanda kasabadaki genç erkekleri teker teker öldürmeye başlar.
En yakın arkadaşı Needy Jennifer’ın içinde bir şeytan barındığını öğrendiğinde arkadaşını ve çevresini kurtarmaya çalışır. Fakat bunlarla uğraşırken Jenniferın kurbanlarının sadece erkekler mi olduğu sorusunada cevap aramaktadır..
2012 Filmi Online İzle
2012 izle
Yapım Yılı :2009 ABD,
Film Yönetmeni :Roland Emmerich
Senaryosu :Roland Emmerich, Harald Kloser
Yapımcısı :Roland Emmerich, Harald Kloser, Mark Gordon
Görüntü Yönetmeni : Dean Semler
Müziği :Harald Kloser
Dağıtımı :Werner Bros
Filmin Süresi :2 saat 17 Dakika
Gösterim Tarihi :13 Kasım 2009 (TR)
Oyuncular
John Cusack (Jackson Curtis) , Thandie Newton (Laura Wilson) , Woody Harrelson , Amanda Peet (Kate) , Morgan Lily (Lilly) , Danny Glover (Başkan Wilson)
Filmin Konusu
Geniş kapsamlı felaket filmlerinin değişmez yönetmen ismi Roland Emmerich benzer bir yapımla karşımıza çıkıyor. Bazı teorilere göre 21 Aralık 2012 tarihinde dünyanın sonunun geleceğini öngören Maya medeniyetinin bu öngörüsünün doğru çıktığının anlatıldığı 2012 adlı filmde insanların hayatta kalma mücadelelerini izleyerek tanık oluyoruz. Filmin oyuncu kadrosu gerçekten güzel John Cusack , Thandie Newton , Woody Harrelson , Amanda Peet , Danny Glover , Oliver Platt ve Chiwetel Ejiofor filmde göze çarpan isimler
Yasak Bölge 9 Online İzle
yasakbölge 9
Film Yapımı :2009 GüneyAfrika – YeniZellanda
Yönetmeni :Neill Blomkamp
Senaryosu :Neill Blomkamp, Terri Tatchell
Yapımcısı : Peter Jackson, Bill Block, Elliot Ferwerda, Ken Kamins, Paul Hanson
Müzik :Clinton Shorter
Süresi :1 Saat 52 Dakika
Gösterim Tarihi :06 Kasım 2009 (TR)
Oyuncular
Sharlto Copley (Vikus Van De Merwe) , Jason Cope ( Grey Bradnam ) , Nathalie Boltt (Sarah Livingstone – Sociologist) , Sylvaine Strike (Dr Katrina McKenzie) , Elizabeth Mkandawie (Interviewee) , John Summer (Les Feldman – MIL Engineer)
Filmin Konusu
Uzun zaman önce uzaylılar dünyayla ilk bağlantılarını kurarlar. İnsanlar onlardan ya büyük bir saldırı ya da büyük bir teknolojik ilerleme geleceğini bekliyorlardır. Fakat bunlar olmaz.Bunların aksine, kendi gezegenlerinde son hayatta kalan uzaylılar sığınmak için dünyamıza gelmişlerdir. Tüm dünya uzaylılarla ne yapacaklarını tartışırken,uzaylılar Güney Afrika’da District 9 olarak tanımlanan bir yere geçici olarak yerleştirilirler ve olaylar bundan sonra başlar…
Mezuniyet Filmi Online İzle
mezuniyet filmi
Yapım Yılı :2008 – Türkiye
Yapımcısı : Hatay Tozkoparan, Selen Sevigen, Batu Müftüoğlu
Filmin Yönetmeni : Doğa Can Anafarta
Görüntü Yönetmeni : Sezer Uçar
Dağıtım : Özen Film
Gösterim Tarihi : 06 Kasım 2009 (TR)
Oyuncular
İlker Ayrık , Billur Kalkavan , Haldun Boysan , Ümit Erdim , Efe Can Kudu, Aykut Oray , Engin Altan Düzyatan
Filmin Konusu
Enyakın dostları olan Polatın bir yıl önceki intiharını atlatamayan Umut ve arkadaşları, yıllardır bekledikleri mezuniyet akşamına hazırlanmaktadır. Akın arkadaşı Polat’ın ölümünü atlatamamıştır ve bu yüzden kız arkadaşı İpek’ten uzaklaşmıştır. Sarp lise sonrası askere gitmeyi düşünüyordur, ancak bu kararı kız arkadaşı Deniz ile sorunlar doğurmuştur. Metin’in ise tek amacı mezuniyet akşamı kız arkadaşı ile ilk defa beraber olabilmektir. Okulda hiç arkadaşı olmayan Efe ablasının zoruyla mezuniyet gecesine doğru yol alır. İşin içine cinsellik, uyuşturucu ve kavgaların girmesiyle çok geçmeden olaylar çığırından çıkıcaktır..
Alacakaranlık Efsanesi Yeni Ay Online İzle-The Twilight Saga Online İzle New Moon
alacakaranlıkizle
Yapım Yılı : 2009 – ABD ve İtalya
Yönetmeni : Chris Weitz
Senaryosu : Stephenie Meyer, Melissa Rosenberg
Senaryosu (Kitaptan) : Stephenie Meyer
Yapımcısı : Wyck Godfrey, Mark Morgan, Bill Bannerman, Marty Bowen, Kerry Kohansky Görüntü Yönetmeni : Javier Aguirresarobe
Süresi : 2 saat 10 Dakika
Gösterim Tarihi : 20 Kasım 2009 (TR)
Oyuncular
Jackson Rathbone (Jasper Hale) Kristen Stewart (Bella Swan) , Robert Pattinson (Edward Cullen) , Taylor Lautner (Jacob Black) , Ashley Greene (Alice Cullen) , Peter Facinelli (Dr. Carlisle Cullen) , Elizabeth Reaser (Esme Cullen) , Kellan Lutz (Emmett Cullen) , Nikki Reed (Rosalie Hale)
Filmin Konusu
Filmde aşk ve gerilim biraz daha artıyor.Cullen ailesi bellanın doğum gününü kutlamak istiyor ama bella ısrarla karşı çıkıyor çünkü bella artık yaşlanmaktadır.Evlerinde doğum günü kutlarken hediye paketlerinden biri bellanın elini keser damlayan kana dayanamayan ailenin yeni üyesi jasper fazla dayanamayıp ona saldırır.Bu olayların üzerine cullen ailesi bella ve edwardın iyiliği için oradan ayrılmaya karar verir…
Kurtlar Vadisi Gladio Online İzle
kurtlar vadisigladio
Yapım Yılı : 2009 – TR
Yönetmeni : Sadullah Şentürk
Senaryosu : Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan
Yapımcısı : Necati Şaşmaz, Raci Şaşmaz, Zübeyr Şaşmaz
Müzik : Gökhan Kırdar
Görüntü Yönetmeni : Selahattin Sancaklı
Filmin Süresi : 1 Saat 59 Dakika
Gösterim Tarihi : 20 Kasım 2009 TR
Oyuncular
Necati Şaşmaz, Gürkan Uygun, Kenan Çoban, Musa Uzunlar
Filmin Konusu
İskender Büyük devlet adına eylemlerde bulunmuşbir istibaratçıdır. Karanlık geçmişi nedeniyle sanık sandalyesine oturtulduğunda yanına baronun gönderdiği genç ve tecrübesi olmayan avukat Ayşeden başka kimse yoktur. Yargılanmasına izin verenlerle hesaplaşmaya karar veren İskender Büyük, tüm bildiklerini tek tek anlatmaya başlar. İskenderin karanlık geçmişinin içinde ülkeyi yerinden sallayacak oynatacak gerçekler gizlidir. Bu şok gerçeklerin işaret ettiği tek yer tek adres ise Kurtlar Vadisi:Gladiodur
Arkadaşımın Aşkı Filmi Online
arkadaşımınaşkıizle
Yapım Yılı : 2008 – ABD
Filmin Yönetmeni : Howard Deutch
Senaryosu : Jordan Cahan
Yapımcısı : Dane Cook, Adam Herz, Barry Katz, Doug Johnson, Guymon Casady
Dağıtım :Tiglon Film
Filmin Süresi : 1 Saat 41 Dakika
Gösterim Tarihi : 22 Mayıs 2009 TR
Oyuncular
Lizzy Caplan (Ami) Dane Cook (Tank) Kate Hudson (Alexis) , Alec Baldwin (Professor Turner) , Jason Biggs (Dustin) , Diora Baird (Rachel)
Filmin Konusu
Dustin düşlerindeki ve hayallerindeki kadın, Alexis ile karşılaşmıştır. Fakat zaman içinde Alexisin ondan uzaklaştığını anlar ve en iyi arkadaşı olan Tanktan yardım talep eder.
Tank, terkedilmiş erkeklerle bir anlaşma yaparak onlara yardım ediyordur. Eski sevgililerinin hayatlarına girip, önce kendine bağlıyor ardındanda onları deli ederek ayrıldıkları erkeklere geri döndürüyordur.
Fakat bu sefer Tank sert kayaya çarpmıştır. Güzel olduğu kadar akıllı olan Alexis, onun ne dümenler çevirdiğini anlar.
Disneyin Yeni Yıl Şarkısı Filmi-A Christmas Carol Online

Yapım Yılı : 2009 – ABD 3 Boyutlu Film
Yönetmeni : Robert Zemeckis
Senaryosu : Robert Zemeckis
Filmin Yapımcısı : Robert Zemeckis,
Görüntü Yönetmeni : Robert Presley
Filmin Süresi : 2 Saat 5 Dakika
Gösterim Tarihi : 20 Kasım 2009 TR
Oyuncular ve Seslendirenler
Jim Carrey (Ebenezer Scrooge, Geçmişin Bugünün ve Gelecek Noellerin Hayaleti) , Gary Oldman (Bob Cratchit / Marley / Tiny Tim) , Robin Wright Penn , Colin Firth (Fred) , Cary Elwes , Daryl Sabara (Peter Cratchit)
Filmin Konusu
Ebenezer Scrooge Noel tatiline son derece çılgınca başlıyor, sadık hizmetkarına ve çok neşeli olan yiğenine bağırıyor. Scrooge daha sonra öbür dünyada vurdumduymazlığının bedelini ödeyen ölmüş iş ortağı Joseph Marley’in hayaletiyle karşılaşır. Marley aynı kaderi paylaşmaması için Scrooge’a yardım etmek ister ve ona üç ayrı ruhun onu ziyaret edeceğini söyleyecektir . Ancak Geçmişin, Bugünün ve Gelecek Noellerinin hayaletleri, onu gözlerinin açılmasını sağlayacak bir yolculuğa çıkardığında, Yaşlı Scrooge görmek istemediği gerçeklerle karşı karşıya kalır ve kalbini açarak, çok geç olmadan kötülük dolu yılları telafi etmek zorunda kalır..
Türkler Çıldırmış Olmalı Full Online İzle
turkler çıldırmış online
Yapım Yılı : 2009 – TR
Türü : Komedi, Macera
Yönetmeni : Murat Aslan
Kostüm : Hale İşsever
Makyaj : Arzu Yurter
Senaryosu : Murat Aslan
Yapımcısı : Şükrü Avşar
Görüntü Yönetmeni : Eyüp Boz
Filmin Gösterim Tarihi : 27 Kasım 2009 TR
Oyuncular
PEKER AÇIKALIN , ÖNDER AÇIKBAŞ , DURUL BAZAN , TİMUR ACAR ,ERDEM AKAKÇE, RUHİ SARI , BURHAN ÖÇAL, ZEYNEP BEŞERLER , TUBA ÜNSAL , TUBA ÜNSAL , OYA AYDOĞAN
Filmin Konusu
Türkiyenin en zengin işadamının ailesi ile dünya turuna çıkması ve Güney Afrika kıyılarında Somalili korsanlar tarafından kaçırılması ile başlıyor. Korsanlar işadamı için Türkiyeden yüklü miktarda para istiyorlar. Türk Hükümeti de işadamının kurtarılması için askeri bir tim gönderilmesine karar veriyor. Ancak uluslararası ilişkilerin hassas dengesi sebebi ile bu iş için resmi bir tim değil de “Her Türk asker doğar” sözünden yola çıkarak illegal bir tim oluşturuluyor; Hükümlülerden oluşan ve şartlı tahliye anlaşması yapılan bu tim yapan dolandırıcı Kuru Kadir , elektronik mühendisi ancak korsan CD basmaktan sabıkalı Korsan Ercüment, sokaklarda büyümüş, tek derdi ünlü bir şarkıcı olmak isteyen, düğün şarkıcısı Kirli Şahin , korkak kumarcı Kadırgalı Sarı Recep, kuru sıkı tabancaların namlularını delerek gerçek tabancaya çevirip satmaktan hüküm giyen Laz Mahmut , Başbakan dahil birçok üst düzey bürokratı dolandıran Mahsun Güler ve uluslararası birçok terör operasyonunu başarı ile yönetmiş ancak bir sebeple hapishaneye düşmüş Albay Mehmet Kara dan oluşuyor..
Saw6 Online İzle-Testere 6 Online İzle
saw6 online
Yapım Yılı : 2009 – ABD, İngiltere
Yönetmeni : David Hackl, Kevin Greutert
Senaryosu : Patrick Melton , Marcus Dunstan
Yapımcısı : Leigh Whannell, James Wan, Mark Burg
Görüntü Yönetmeni : David A. Armstrong
Dağıtım : Werner Bros
Filmin Süresi : 1 Saat 30 Dakika
Gösterim Tarihi : 11 Aralık 2009 TR
Oyuncular
Tobin Bell, Shawnee Smith Costas Mandylor Betsy Russell
Filmin Konusu
Öncelikle şu haberi vermek isteriz Testere (Saw) serisi 9 a kadar devam edecek.Yeni maceralar bizi bekliyor olacak.Özel ajan olan sthram ölmüştür ve hoffman Jigsaw’ın (Tobin Bell) oyunlarını başarılı bir şekilde devam ettirecektir bununla birlikte fbi hoffmanın aslında kim oldugunu bulmaya çok yaklaşır.Jigsawın büyük planı ortaya çıkacakmıdır ?
Kanalizasyon Filmini Online İzle
kanalizasyon filmindir
Yapımı :2009 Türkiye
Yönetmeni :Alper Mestçi
Senaryosu :Alper Mestçi, Murat Aykul
Yapımcısı :Murat Toktamışoğlu, Kemal Kaplanoğlu
Süresi :1 Saat 30 Dakika
Gösterim Tarihi :23 Ekim 2009
Oyuncuları
Okan Bayülgen , Hakan Yılmaz , Erol Günaydın , Rasim Öztekin , Serhat Özcan
Filmin Konusu
Kanalizasyon bir TV kanalı olan Kanal-i’de geçen olayların ve komik televizyon programlarının yer aldığı bir film her kesim insanı güldürmeyi planlıyor. Saf Anadolu çocuğu İmdatın cam siliciliğinden TV Kanalı Genel Müdürlüğü’ne ve Türkiye’nin reyting rekortmeni bir yapımcıya dönüşmesini ve reyting rekorları kıran birbirinden ilginç tv şov programlarını izlemeye hazırlanın..
Mezuniyet

Mezuniyet (Mezuniyet)

Usta oyuncu Aykut Oray'ın ölmeden önce oynadığı son film olan Mezuniyet'in yönetmeni en genç yönetmenlerimizden Doğan Can Anafarta
Mezuniyet
Mezuniyet
Yönetmen :Doğan Can Anafarta
Oyuncular : Doğan Can Anafarta, Engin Altan Düzyatan, Aykut Oray, İlker Ayrık, Billur Kalkavan
Tür : Dram
Yapım : Türkiye, 2009
Mezuniyetlerine bir sene kala en yakın arkadaşlarının intiharıyla sarsılan liseli genç grup, aradan geçen zamana rağmen hala bu intiharın etkisinden kurtulamamıştır. Kız arkadaşıyla sorun yaşayan Akın (Doğa Can Anafarta), aklı hala serserilikte olan Metin (Yiğit Uçar), ailesi ve okuldaki diğer gençlerle sorunu olan Efe (Efe Can Kudu) ve varlıklı ailelerin çocuklarıyla takılmak yerine bir çete grubuyla arkadaşlık yapan Aykut (Can Göksoy) ve her şeyin iyi gitmesi için elinden geleni yapan Umut’un (Uraz Kaygılaroğlu) hayatları akıl almaz bir şekilde kesişecektir.
Kurtlar Vadisi Gladio

Kurtlar Vadisi Gladio (Kurtlar Vadisi Gladio)

Kurtlar Vadisi dizisinin hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak bir sinema filmi.
Kurtlar Vadisi Gladio
Kurtlar Vadisi Gladio
Yönetmen :Sadullah Şentürk
Oyuncular : Mehmet Aras, Sezai Aydın, Ali Başar, Tuğrul Çetiner, Ayfer Dönmez, Musa Uzunlar
Tür : Aksiyon
Yapım : Türkiye, 2009
İskender Büyük, derin devlet adına sayısız eylemde bulunmuş emekli bir istihbaratçıdır. Karanlık geçmişi nedeniyle sanık sandalyesine oturtulduğunda, yanında, baronun gönderdiği genç ve tecrübesiz avukat Ayşe’den başka kimse yoktur. Yargılanmasına göz yumanlarla hesaplaşmaya karar veren İskender Büyük, tüm bildiklerini bir bir anlatmaya başlar. İskender’in karanlık geçmişinin sayfaları arasında, ülkeyi yerinden sallayacak gerçekler gizlidir. Bu şok gerçeklerin işaret ettiği tek adres ise ‘Gladio’dur. İfadeleri ülkede her gün yeni bir gündem yaratırken, içindeki intikam duygusu da giderek büyümektedir. Elinde kalan son kartı oynamaktan başka şansı yoktur: Anlattıklarıyla, Gladio’nun ikinci adamı Fuat Aras’ı saklandığı yerden çıkarmak! Ancak bu yolun sonunda İskender Büyük’ü hiç tahmin etmediği başka bir sürpriz beklemektedir. Yine bir oyunun parçası olmuştur… Üstelik bu kez oturtulduğu yer, konuşma şansının olduğu bir sanık sandalyesi dahi değildir.
Neşeli Hayat

Neşeli (Hayat)

Yılmaz Erdoğan’ın 4 yıl aradan sonra yazdığı, yönettiği ve başrolünü üstlendiği, BKM Film yapımı Neşeli Hayat, güldürürken "hüzündürüyor"
Hayat
Hayat
Yönetmen :Yılmaz Erdoğan
Oyuncular : Yılmaz Erdoğan, Ersin Korkut, Büşra Pekin, Sinan Bengier, Erdal Tosun
Tür : Komedi
Yapım : Türkiye, 2009
Rıza Şenyurt krismıs mevsiminin dünyadaki en sorunlu Noel babasıdır... Bir kere Noel Babanın tam olarak ne olduğunu bilmemektedir!!! Sırtında dünyanın yükünü taşıyan Noel Baba Rıza Şenyurt işi sonunda öğrenir: Hayat dediğimiz şey, çocukların inandığı yalanlardan daha gerçek değildir!
Türkler Çıldırmış Olmalı (Türkler Çıldırmış Olmalı)

Türkler Çıldırmış Olmalı (Türkler Çıldırmış Olmalı)

4 milyon dolarlık bütçe ayrılan Türkler Çıldırmış Olmalı için Bahçeköy’e Afrikalı bir yerli köyü ve Somalili bir korsan şehri kuruldu.
Türkler Çıldırmış Olmalı
Türkler Çıldırmış Olmalı
Yönetmen :Murat Aslan
Oyuncular : Peker Açıkalın, Önder Açıkbaş, Tuba Ünsal, Durul Bazan, Timur Acar, Erdem Akakçe
Tür : Komedi
Yapım : Türkiye, 2009
Film, Türkiye’nin en zengin işadamının ailesi ile dünya turuna çıkması ve Güney Afrika kıyılarında Somalili korsanlar tarafından kaçırılması ile başlıyor. Korsanlar işadamı için Türkiye’den yüklü miktarda fidye istiyorlar. Türk Hükümeti de işadamının kurtarılması için askeri bir tim gönderilmesine karar veriyor. Ancak bir diplomatın önerisi dikkate alınarak uluslararası ilişkilerin hassas dengesi sebebi ile bu iş için resmi bir tim değil de ‘Her Türk asker doğar’ sözünden yola çıkarak illegal bir tim oluşturuluyor; Hükümlülerden oluşan ve şartlı tahliye anlaşması yapılan bu timde; Hanutçuluk yapan dolandırıcı Kuru Kadir (Peker Açıkalın), elektronik mühendisi ancak korsan CD basmaktan sabıkalı Korsan Ercüment (Durul Bazan), sokaklarda büyümüş, tek derdi ünlü bir şarkıcı olmak isteyen, düğün şarkıcısı Kirli Şahin (Önder Açıkbaş), korkak kumarcı Kadırgalı Sarı Recep (Timur Acar), kuru sıkı tabancaların namlularını delerek gerçek tabancaya çevirip satmaktan hüküm giyen Laz Mahmut (Erdem Akakçe), Başbakan dahil birçok üst düzey bürokratı dolandıran Mahsun Güler (Ruhi Sarı) ve uluslararası birçok terör operasyonunu başarı ile yönetmiş ancak bir sebeple hapishaneye düşmüş Albay Mehmet Kara (Burhan Öçal) vardır.
Gizemli Yolculuk

Gizemli Yolculuk

Roberto Ando'nun yönettiği; Alessio Boni, Donatella Finocchiaro, Valeria Solarino ve Emir Kusturica'nun oynadığı Gizemli Yolculuk, 27 Kasım 2009'da vizyona giriyor.
Gizemli Yolculuk
Gizemli Yolculuk
Roberto Ando'nun yönettiği; Alessio Boni, Donatella Finocchiaro, Valeria Solarino ve Emir Kusturica'nun oynadığı Gizemli Yolculuk (Viaggio Segreto - Secret Journey), 27 Kasım 2009'da vizyona giriyor.
Filmin konusu:
Ale'nin ansızın evleneceğini duyurması, iki kardeş arasında parçalanmaya sebep olur. Birer yetişkin olduktan sonra bile ikisinin arasında tamamen onlara özgü ve mahrem bir bağ. Beklenmedik bir olasılıkla, gerçekte zihinleri daha önce hiç kesişmemişti. Gizemli bir şekilde, kaderin inanılmaz, hatta zalim bir oyunu sonucunda, Leo, Ale'nin Sırp ressam nişanlısının, Sicilya'da kızkardeşine bir ev almayı plânladığını öğrenir. Ancak bu evin kızkardeşinin bilmediği bir sırrı vardır; iki kardeş henüz çocukken daha sonra hiç konuşulmayan bir aile trajedisi sonucunda bu evden kaçmaya mecbur kalmışlardır. Leo, böylece Sicilya'ya, köklerine doğru gizemli bir yolculuk yapmak zorunda kalır. Burası nefes kesici bir doğa, şehvet, insafsız bir hayatiyet, korkunç yıkım ve herşeyin ötesinde hayatını küllerinden yeniden kurmak için karşı konulmaz bir arzu uyandıran bir kara parçasıdır. Leo'nun bu gizemli yolculuğu, onu ailesinin hikâyesindeki karmaşayı derinlemesine araştırmak ve bir cinayetle, bu eve, bu kara parçasına gömülmüş çözülmeyen bir gizemle yüzleşmek zorunda bırakır.
Havar

Yapım:Türkiye
Tür:Dram

Yönetmen:Mehmet Güleryüz

Senaryo:Feza Sınar

Görüntü Yönetmeni:Sadık İncesu

Dağıtım:Tiglon

Süre:1 saat 20 dk

Gösterim Tarihi:20 Şubat 2009 (Türkiye)
Genç kızların peşpeşe gelen intiharlarıyla dikkat çeken Batman’daki intiharların bir kısmının namus cinayeti olduğu sonradan anlaşıldı.Güzel Havar’ın komşu köyden bir gençle yakınlaştığı dedikodusu, onunla evlenme hakkına sahip olan amcasının oğlu Şehmus’u kızdırır.Şehmus, Havar’ın babasına baskı yaparak kızın öldürülmesini teşvik eder. Artık Havar kurban, babası ise cellat olmuştur.
Başka Semtin Çocukları

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 24 Nisan 2009

Yönetmen : Aydın Bulut

Senaryo : Aydın Bulut , Serkan Turhan

Görüntü Yönetmeni : Tolga Çetin

Yapım : 2008, Türkiye , 95 dk.
Oyuncular: Mehmet Ali Nuroğlu (Semih) , İsmail Hacıoğlu (Veysel) , Volga Sorgu Tekinoğlu (Simo) , Ertan Saban (Gürdal) , Eyşan Özhim (Canan) , Bülent İnal (Kerim) , Avni Yalçın (Ali Dayı) , İpek Yaylacıoğlu (Saadet) , Özge Özder (Gül) , Erkan Bektaş (Haydar) , Serkan Keskin (Engin) , Taner Barlas (Hasan) , Bora Sivri (Nusret) , Filiz Ahmet (Beyza)

Gazi Mahallesi’nde yaşayan iki yakın arkadaşın “başka bir hayat” özlemi içinde, bulundukları ‘çöplükten’ kurtulma hayallerini ve bu hayalleri gerçekleştirebilmek için ödemek zorunda oldukları “bedelleri” konu alıyor.
Paralel polisiye kurguyla beslenen öykü, Güneydoğuda’ki operasyonlarda gösterdiği “kahramanlıkla” askerden bir ay erken terhis edilmiş olan Semih’in (Mehmet Ali Nuroğlu) askerden döndüğü gün kardeşinin cenazesiyle karşılaşması ve kardeşinin katilini aramasıyla devam ediyor.
Kardeşinin katilini bulmak için harekete geçtiğinde cevaplanması zor sorularla dolu bir başka savaşın içine sürüklenen Semih, gerçeğin arayışı içinde iz sürerken, “kaybedilen” şeyin sadece kendi kardeşinin hayatı olmadığını görecek, “Öteki İstanbul’’ da kaybetmeye mahkum edilmiş hayatların öfke ve çaresizlik duygularıyla beslenen sert yüzüyle de hesaplaşmak zorunda kalacaktır.
The Rules of Attraction – Kural Ötesi

IMDB Puanı:6.7/10
Yapım:2002 ~ ABD

Tür:Dram, Romantik

Yönetmen:Roger Avary

Senaryo:Roger Avary

Senaryo (Kitap):Bret Easton Ellis

Yapımcı:Greg Shapiro

Görüntü Yönetmeni:Robert Brinkman

Süre:1 saat 35 dk

Konusu:Roger Avary, 80′lerde aynı video dükkanında beraber çalıştığı Quentin Tarantino’nun Rezervuar Köpekleri filminde “radyo diyaloglarının yazarı” olarak girdiği sinema dünyasında, kısıtlı bir çevre tarafından, özellikle de Mr. Stitch isimli bilimkurgu televizyon filmiyle tanınıyor.

Yönetmen senaryoyu Amerikan Sapığı romanının yazarı Bret Easton Ellis ile birlikte onun romanından uyarlamış.

Merkezine Wall Street’te çalışan Patrick Bateman’in kardeşi uyuşturucu satıcısı Sean Bateman’i koyan film, kampüs içinde yaşanan karışık cinselliği anlatan bir kolej filmi.

Bronson (2009) Tr Altyazılı


Yapım : 2009, İngiltere
Tür : Aksiyon, Biyografi, Dram, Gerilim, Psikolojik
Yönetmen : Nicolas Winding Refn
Oyuncular : Tom Hardy (Charles Bronson) , Matt King (Paul) , Kelly Adams (Irene) , Katy Barker (Julie)
Filmin Süresi : 1 saat 32 dk
Filmin Konusu : İngiltere’nin 80’li yıllarda, şiddet dolu davranışlarından ötürü en popüler mahkûmlarından biri olan Michael Peterson’ın gerçek yaşam öyküsünden uyarlanan film, 19 yaşındaki genç Michael’ın çok çabuk öfkelenen karakter çizgileriyle başlıyor. Dünya üzerinde isminin kalıcı olmasını isteyen Michael’ın aklına bir gün postane soymak fikri gelir ve eline aldığı silahıyla hiç düşünmeden bunu gerçekleştirir. İlk olarak 7 yıl olarak kararlaştırılan hücre hapsi, hapishane içerisindeki uygunsuz hareketleri sonucunda 34 sene olur. Tüm bu seneler boyunca Peterson’ın aklı, yarattığı ‘Charles Bronson’ karakterinin kontrolündedir. Bronson’ın aklındaysa popüler kültürün dokunaklı sonu vardır. 21. yüzyılın ‘Otomatik Portakal’ı olarak nitelendirilen film, yüksek şiddet içeren sahneleriyle de adını duyurmakta.

Last Ride (2009) Tr Dublajlı izle

Yapım : 2009 - Avustralya
Tür : Dram
Yönetmen : Glendyn Ivin
Oyuncular : * [Hugo Weaving] Hugo Weaving * [Sonya Suares] Sonya Suares * [Adam Morgan] Adam Morgan * [Tom Russell] Tom Russell * [Anita Hegh] Anita Hegh
Filmin Süresi : 1 saat 30 dk
Filmin Konusu : Last Ride 2009 filmini indirmeden online olarak buradan izleyebilirsiniz.Keyifli seyirler.